Planer v.18

Veckan som gick innehöll ett par humörsvängningar. Mitt humör har inte varit på topp, det har varit lite mycket på jobbet senaste tiden och i kombination med båtfixarsäsong och dålig sömn är ideala förhållanden för utbrott. Dock har enbart ett glas fått stryka med på grund av det.

Träningen har blivit lite lidande, och enbart de tillfällen som var inbokade med någon annan blev av – det vill säga ridningen, löppasset med Malin och ett styrkepass med Emma i fredags. Dessutom har jag tvättat, putsat och målat båt tills det kändes som att axlarna skulle trilla av. Vi har i alla fall kommit långt med båten, och lite sista fix på fredag så är vi redo för sjösättning på lördag. Förhoppningsvis blir det en bättre träningsvecka…

Måndag: En vanlig stalldag då syrran ska hämtas i stallet. Det finns inte så mycket mer att säga om måndagarna för tillfället.
Träning: Ridning
Mat: Bortbjudna
Tisdag: Även om förra veckan var lugn passar det bäst in med vilodag på tisdag. Jag har inte varit på yogan på jättelänge, så det får det bli. Axel lagar hamburgare tills jag kommer hem.
Träning: Vilodag, yoga
Mat: Hamburgare
Onsdag: Morgonen börjar med en dejt med Malin, förhoppningsvis intervaller igen. Kvällen får bli en lugn en i soffan.
Träning: PT-pass löpning
Mat: Fransk citronsoppa
Torsdag: Jag är troligtvis ledig och får avnjuta en heldag på egen hand. Jag kan sova ut, äta frukost i lugn och ro och ta mig tid till ett bra gympass. På kvällen är vi bjudna på valborgsfest.
Träning: Rygg + ben
Mat: Bortbjudna
Fredag: Vi ska ut till båten för att göra klart det sista. Förtöjningstampar ska i, oljenivåer ska dubbelkollas och så vidare så att allt är tipp-topp till sjösättningen.
Träning: Löpning snabbdistans
Mat: Torsk, saffransrisotto
Lördag: Dags för sjösättning. Vårt pass börjar kl 10, så då ska vi vara ute på Värmdö.
Träning: PT-pass överkropp
Mat: Hämtmat
Söndag: Äntligen en helgdag utan båt-måsten! Tror att vi firar med våffelfrukost och för min del säsongens första joggingtur i Ursvik.
Träning: Löpning långpass
Mat: ?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s