Planer v.19

Veckan som passerat har varit både avslappnad och intensiv. Jag fick en långhelg där jag hade en hel dag som jag fick bestämma helt själv. Sedan var det två dagar fulla med båtfix. På fredagen blev jag genomkyld och slutkörd, men efter sjösättningen orkade jag med ett dubbelt pt-pass!

Av den planerade träningen var det bara fredagens snabbdistans som inte blev av. Den här veckan är det fyra år sedan Axel kysste mig för första gången, men tyvärr är han bortrest så vi får spara firandet till helgen. Jag passar på att vara hobbyvegetarian medan han är borta, och försöker klämma in en hel del träning även denna vecka.

Måndag: May the fourth be with you! Axel åker till Göteborg för att gå på mässa med jobbet. Jag åker till stallet.
Träning: Ridning
Mat: Bortbjudna
Tisdag: Axel är fortfarande borta. Jag vill gå på yogan igen, och tänkte försöka passera Sats innan för att köra igenom ett ryggpass med lite tyngre vikter.
Träning: Ryggpass, yoga
Mat: Omelett
Onsdag: Malin får sköta veckans intervallpass, och efter jobbet har jag tänkt träna överkropp också. Tredje kvällen jag får gå och lägga mig ensam.
Träning: PT-pass löpning, överkropp
Mat: Sallad på tre bönor med chilipanerad halloumi
Torsdag: Det finns en liten möjlighet att Axel kommer hem, men troligtvis blir han kvar en kväll till. Jag passar på att ta en vilodag, kanske ser en film, äter god pasta…Jag kommer få sköta hushållets deltagande i bostadsrättsföreningens vårstädning.
Träning: Vilodag
Mat: Chevrepasta
Fredag: Äntligen kommer Axel hem! Jag ska bränna av ett löppass och sedan blir det soffmys för hela slanten. Om jag nu kan övertala honom att titta på Let’s dance.
Träning: Löpning snabbdistans
Mat: ?
Lördag: Helg igen! Det har diskuterats en TT-kväll, eller så kanske Axel och jag lyckas ta oss ut på en dejt. Ett pass med Emma blir det åtminstone på eftermiddagen.
Träning: PT-pass styrka, ben
Mat: ?
Söndag: Söndagen är än så länge lite luddig. Det enda som är säkert är att jag ska få till ett långdistanspass.
Träning: Löpning, långdistans
Mat: ?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s