Balans

Planen var ju att jag skulle gå tillbaka till gymmet efter jobbet idag. Och jag gick faktiskt dit, såg att det var rätt mycket folk där och vände hem istället. Planen var att jag skulle återvända lite senare, men väl hemma insåg jag att det här är den enda kvällen jag har nu medan Axel är borta som jag bara kan slappa och göra precis det jag känner för. Eftersom att jag hade tänkt slå ihop gårdagens ryggpass med dagens överkroppspass och få till någon form av extra långt överkroppspass deluxe så hade det dessutom blivit som tre pass på en och samma dag.

Istället för att gå tillbaka till gymmet ställde jag mig vid spisen och svängde ihop Goji girls bönsallad med halloumi samtidigt som jag pratade med Axel i telefon. Maten var ganska lättlagad, och det pyssligaste var halloumin som först skulle paneras och sedan stekas långsamt. Jag började med plattan på 3, men blev otålig och vred upp till 5. Det blev riktigt gott också – frasig, salt halloumi, syrligheten från limen och koriandern… Jag har hamnat i lite koriander-craving senaste tiden, och jag har löst det genom att köpa hem en ask fryst, hackad koriander. Det här var första gången jag testade den, och jag tyckte det smakade lika bra som färsk.

Till maten blev det ett litet glas rosé, i mjukisbyxor och barfota. Eventuellt blir det ett varmt bad senare som belöning för två sprungna kilometer. Träningen får bli imorgon istället.

Rosévin och bönsallad

Rosévin och bönsallad med panerad halloumi

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s