Om mig

Jag har testat många olika idrotter hittills:

  • Spelade basket i många år men gillade inte att spela match, tyckte inte att det var värt all tid som gick åt till träningar och matcher, och jag hade inte kondisen som krävdes.
  • Orienterade ett tag, men den karriären dog i och med min första och sista nattorientering. Det var ordentlig åskstorm, det spöregnade och jag kom kanske en 100 meter innan jag snubblade, landade i en lerpöl och slog sönder lampan.
  • Testade på hip-hop två gånger någon gång på 90-talet, men jag och syrran hade av misstag (?) hamnat i den avancerade gruppen så vi stod helt förvirrade i ett hörn och försökte förstå vad de andra gjorde.
  • Badminton var roligt i ett par år, tills det började bli aktuellt med matcher.
  • Ridningen är den sporten som hållit i sig längst – jag har tagit ridlektioner en gång i veckan sedan -97, men tar mig fortfarande igenom hopplektioner med andan i halsen, ett ordentligt tag i manen och gärna hårt stängda ögon. Dressyrlektioner är att föredra, då slipper jag sitta och vara livrädd.

Det kanske framgår att jag aldrig varit speciellt lockad att tävla i sport, men det är en regel med ett stort undantag. När det gäller att tävla mot mina närmaste kommer vinnarskallen fram. Att bli utmanad med formatet ”jag slår vad om att du inte kan…” har jag svårt att motstå, och det var så jag hamnade löparträsket från början.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s