Retrospekt

Året 2011

Det här är året då jag börjar intressera mig för vad som finns i skönhetsprodukterna jag använder. Det börjar med att jag upptäcker balsammetoden, och allteftersom går jag över mer och mer till att bara försöka använda ekologiska produkter. Dags för nästa blogg att se dagens ljus – linneagoingreen. Jag hittar en ekologisk frisör och överger gladeligen den jag har gått till hela mitt liv.

Jag anmäler mig till Midnattsloppet igen, denna gång utan att någon utmaning behövs. Lyckas slå min tid från året innan med nästan fem minuter! Jag sprang också fjärdesträckan på Bellmanstafetten med några kompisar, och lyckades ta ut mig för mycket i början.

Min cykel blir stulen under våren, och jag spenderar skatteåterbäringen på en ny som jag döper till Nimrod. När jag tänker ta min nya cykel till jobbet första gången får jag problem med bromsarna, störtar huvudstupa utför en brant backe och turen slutar med punktering i ett buskage. Jag har inte mycket tur med cyklandet…

I övrigt så rider, joggar och yogar jag och går på gymmet nån gång i veckan. Jag och en kompis besöker en yogadag som anordnas hos Sundbybergs hälsocenter.

På det privata planet händer det mycket under andra halvan av året. På sommaren så bytte jag pojkvän, under hösten skaffar vi en segelbåt (Binky the boat) och till jul säljer vi våra lägenheter och köper vårt lilla hus på innergården, med inflytt i början av 2012.

I julklapp får jag ett par fivefingers, och jag inser snabbt att de är de skönaste skor jag någonsin haft på fötterna.

 Årets träning i siffror

Totalt tid: 10911 min / 7d 13:51:13
Total sträcka: 326,65 km
Antal träningspass: 292
Antal dagar med träning: 176 (47,4% av 371 dagar)
Snitt sträcka per vecka: 6,16 km (baserat på ca 53 passerade veckor)
Snitthastighet: 8,19 km/h
7:20 min/km

 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s